Uppföljare tar ställning

Han gör det igen Strängnäs kulturchef Christer Hermansson. Skriver en bok om chefskap. Den här gången är det en managementbok satt på pränt. I BTJ:s katalog står följande att läsa om boken:

Har du alltid drömt om men inte vågat vara en subjektiv chef ? Utövar du din makt på samma kärleksfulla sätt som du behandlar din mamma? Törs du som chef bjuda på dig själv? På vilket sätt använder du humor i ditt chefskap? Eller gör du inte det? Christer Hermanssons bok om chefskap tar upp en hel del ämnen som troligen aldrig har nämnts i annan liknande litteratur.
Förhoppningen är att läsaren ska hitta nya aspekter eller infallsvinklar på det personliga eller subjektiva chefskapet. Det är jag som är chefen! inleds och avslutas med programförklaringen ”Det subjektiva chefskapets manifest”. Där sammanfattas det väsentligaste i det subjektiva chefskapet.
Boken består utöver detta av fyra delar som blandar teori och praktik. Christer Hermansson, författare och kulturchef i Strängnäs kommun, har gett ut ett fl ertal romaner, senast Kulturchefen (2010). Med Det är jag som är chefen! har han åstadkommit en egensinnig och inspirerande managementbok som inte liknar någon annan

Boken kommer att finnas i handeln eller åtminstone på kommunens bibliotek i september.

Annonser

About this entry